Druk op Enter

Project Titel

  Druk op Enter

  Notificaties

  Hoe werkt WPWerk?

  In onderstaande infographic hebben we aangegeven hoe makkelijk het is om een opdracht te plaatsen.

  En hoe je snel en makkelijk in contact kan komen met professionele WordPress experts en professionals.

  Lees verder voor meer informatie voor WordPress Freelancers en Opdrachtgevers.

  Hoe werkt het precies op WPWerk?

  Wat is WPWerk?

  WPWerk wil graag een brug slaan tussen de ZZP’ers/Freelancers/Ondernemersen opdrachtgevers in Nederland op het gebied van WordPress.

  WPWerk is een digitaal marktplein (marktplaats) waar freelance professionals en opdrachtgevers elkaar ontmoeten. Ben jij gespecialiseerd in WordPress, SEO, plugins, thema’s of andere WordPress gerelateerde zaken? Dan helpt WPWerk jou bij het vinden van nieuwe opdrachten. Het WPWerk netwerk bestaat uit een breed scala aan zowel grote als kleine bedrijven in Nederland. Kom eenvoudig in contact met interessante opdrachtgevers en bemachtig die klus die jou op het lijf geschreven staat!

  Steeds meer mensen maken gebruik van WordPress als Content Management Systeem (CMS).

  Wist je dat maar liefst 23%  van alle websites op het internet is gebouwd metWordPress?

  Veel mensen hebben het al druk genoeg met de dagelijkse bedrijfsvoering en daarom biedt WPWerk een helpende hand;

  • Eenvoudig registreren en inloggen;
  • Opdrachtgevers kunnen met gemak een opdracht plaatsen;
  • WordPress Professionals bieden op de opdracht;
  • Alles monitoren via je persoonlijke Dashboard (notificaties etc);
  • Onderhandelen voor de beste deal;
  • Laat reviews achter.

  WPWerk in 60 Seconden

  Waarvoor kan ik terecht op WPWerk?

  Op WPWerk kan je terecht voor alles wat maar met WordPress te maken heeft. Of het nu gaat om; installatieproblemen, optimalisatie, problemen met thema’s, problemen met plugins, SEO, Design, responsive design, marketing, teksten schrijven, ontwikkeling…. En nog veel meer…

  Opdrachtgevers kunnen met gemak een opdracht plaatsen en op die manier snel en professioneel ondersteuning ontvangen voor hun website/blog.

  Freelancers/ondernemers en specifiek WordPress professionals kunnen zich gratis registreren op WPWerk en zoeken naar opdrachten en daar vervolgens op bieden.

  WordPress Professionals / Freelancers

  De drempel om bedrijven en organisaties te benaderen ligt bij WPWerk lekker laag. WordPress/Freelance professionals en aangesloten opdrachtgevers komen met elkaar in contact via de reacties op een geplaatste opdracht. Stuur eenvoudig berichten en kom in contact met potentiële, nieuwe opdrachtgevers. Pitch ideeën en concepten en breid je netwerk verder uit. Is de klant blij met het door jou geleverde werk? Dan is de kans groot dat je vaker opdrachten voor de betreffende opdrachtgever binnenhaalt.

  HOE VIND IK EEN OPDRACHT?

  Binnen jouw WPWerk-profiel kan je heel eenvoudig naar opdrachten zoeken. Verfijn de zoekopdracht op basis van type content, vakgebied, categorie en budget. Gevonden wat je zocht? Plaats dan een reactie en kom direct in aanmerking voor de opdracht.

  HOE PLAATS IK EEN OPDRACHT?

  Nadat je bent ingelogd vind je in de navigatiebalk Jouw Profiel. Klik op de tab ‘Project Informatie’ of kies voor “Project Plaatsen”. Voeg een titel en een beschrijving van de opdracht toe. Kies vervolgens de categorie (ontwikkeling, support, vertaling, teksten, seo, plugins, thema’s) en vul de content specificaties in. Kies ook de categorie van de opdracht en de deadline. Ten slotte kan je eventueel het budget bepalen en de opdracht plaatsen door op ‘Plaats opdracht’ te klikken.

  HOE VIND IK EEN SPECIALIST?

  Binnen jouw eigen WPWerk-profiel kan je eenvoudig naar freelance WordPress specialisten zoeken. Verfijn de zoekopdracht door te filteren op soort, vakgebied en skills

  Snel in contact komen met de juiste specialist is heel gemakkelijk. WPWerk’s WordPress freelancers krijgen de mogelijkheid direct op jouw opdracht te reageren, maar andersom geldt hetzelfde: ook jij als opdrachtgever kan eenvoudig en snel berichten sturen naar de aangesloten professionals.

  NOTIFICATIES

  Je doet ’t niet helemaal alleen hoor, want we helpen je graag een handje. Dit doen we aan de hand van notificaties. Een notificatie is een e-mailbericht die wij naar je sturen op basis van jouw interessegebieden. Wil je op de hoogte worden gehouden van beschikbare opdrachten binnen jouw interessegebied? Vink dan deze aan op je profielpagina en we zorgen dat – zodra er binnen deze gebieden een opdracht wordt geplaatst – jij hier direct van op de hoogte wordt gebracht.

  OVERTUIGD?

  Meld je dan aan als freelance professional en ontdek al WPWerk’s mogelijkheden. Neem een kijkje bij de beschikbare opdrachten binnen ons netwerk, kom eenvoudig in contact met opdrachtgevers en bemachtig opdrachten die jou op het lijf geschreven staan.

  Registreer je GRATIS op WPWerk